Luizi dhe Kiara marrin vendimin e papritur, dalin që të dy bashkë

Banorët e Big Brother VIP Luizi dhe Kiara marrin vendimin e papritur, do dalin që të dy bashkë.

Banorët e ‘Big Brother VIP’ janë ndarë në çifte. Njoftimi u erdhi nga Vëllai i Madh, por ende nuk kanë marrë detaje se me çfarë lidhet kjo ndarje.

Banorët kanë nisur aludimet se për çfarë mund të jetë kjo ndarje. Sipas Luizit mund të jetë diçka e ngjashme me rradhën e kaluar, ku banorët duhet të nominojnë në çift në dhomën e rrëfimit.

Luizi i cili është në këtë ndarje me Kiarën, tha se do ta dalin në nominim ‘kokë më kokë’.

Mos ndoshta Luizi po paralajmëron ndarjen?