(Video) Bujë e madhe! Vis Pupa kërkon të dalë nga ‘Big Brother’: Nuk po rri dot më!

Kujtojmë se në nominim për të shtunën janë Kiara dhe Olta. Njëra prej tyre do të largohet nga shtëpia e “Big Brother VIP”.