Nuk shpëton as Ledri nga “Luizi-Mania”që e përmend në koncert :Un me Saren si Luizi me Kiaren (video)

Jo vetëm njerëz të thjeshtë,por edhe Vip-a janë përshirë në lojën e tij dhe i tregojnë mbështetje nga jashtë.

Kësaj here ka qënë reperi Ledri Vula që në koncertin e tij ka përshëndetur gruan e tij,Sarënqë ndodhej aty dhe thotë:

“Unë me Sarën si Luizi me Kiarën”\

Kaq u desh që salla të brohoriste me eufori.