Pa kaluar 24 orë që hyri në shtëpi, Shpati puthet me Dean (Video)

Shpat Kerleshi eshte banori më i ri i Big Brother Vip Albania që u bë pjesë e shtëpisë të shtunën, derisa është pritur mjaft mirë nga të gjithë banorët ne pergjithesi.

Duket se pasi që banorët e vjetër janë kritikuar nga opninionistët dhe porezantuesja e programit se nuk po i presin mirë banorët e rinjë kanë filluar që ti presin më mirë banoret qe vijne nga jashte.

Shpati është një prej tyre ku që në natën e parë në darkë Luizi ka filluar ta nguc duke i thënë se a po i pelqen Dea dhe anasjelltas Deas duke i thënë se a po i pëlqen Shpati ndërsa të dy kanë pranuar se pëlqejne njëri tjetrin në paraqitje.

Mbrëmë, banorët kanë pasur një lojë duke i bërë njëri tjetrit pyetje dhe nesë nuk përgjigjen duhet të bëjnë dënimë, ndërsa të dy e kanë pouthur njëri tjetrin në faqe dhe qafë si dënim nga pyetjet që nuk u përgjigjen./InfoKosova